Шукати в цьому блозі

четвер, 3 травня 2018 р.

Освітній марафон

Будемо раді бачити вас 17–18 травня у складі шкільної команди на освітньому хакатоні в Одесі "Культура. Як розкрити інтелектуальний та мистецький потенціал учня?"
Хакатон буде присвячений формуванню та розвитку загальнокультурної грамотності у школі. Рішення, як це краще зробити, у вигляді проектів будемо розробляти спільно з менторами, які працюватимуть з командами ще 2 місяці після завершення хакатону.
Пропонуємо зібрати свою команду, яка має складатися обов’язково з вчительки (-ля) мистецтвознавства чи художньої культури, бажано творчого учня чи учениці та за можливості з інших вчителів та батьків учнів. Реєстрація команд триває до 4 травня. Долучайтесь!
Учасники матимуть змогу реалізувати розроблені проекти із залученням фінансування через платформу GoF. Команди-переможці гарантовано стартують свої проекти на платформі та отримають соціальну інвестицію - перший внесок у краудфандингову кампанію. Напрацьовані практики потраплять до EduHub - онлайн-бібліотеки освітніх рішень, а автори проектів зможуть стати менторами та допомагатимуть поширювати ці ідеї в інші школи чи спільноти!
Докладнішу інформацію про цей та інші хакатони шукайте на сайті https://eduhack.gof.org.ua/hackaton-culture.php.
Реалізація цього проекту здійснена за підтримки HBCE, центру соціальних інновацій Impact Hub Odessa і тренінгового центру для педагогів та інкубатора освітніх проектів Лабораторії Освітніх Змін.

Немає коментарів: