Шукати в цьому блозі

середу, 3 жовтня 2018 р.

Інтелектуальний фестиваль "Вундеркіндер"


Повідомляємо Вас, що Громадська організація «Центр комунікаційних студій», з метою підвищення рівня активності учнів старших класів, залучення їх до громадської діяльності та інтелектуального відпочинку, планує проведення ряду заходів міського масштабу із залученням максимальної кількості учнівської молоді, що навчається в школах І-ІІІ ступенів. Ми вбачаємо проблему у відсутності дієвого поля для зайнятості та розвитку підростаючого покоління і стараємось залучати ресурси для мотивування учнів до активних дій та соціальних змін. Таким проектом має стати Інтелектуальний фестиваль «ВУНДЕРКІНДЕР» для учнів 7-11 класів ЗЗСО м. Тернополя.
Суть проекту полягає в проведенні змагань між учнівськими командами у інтелектуальних іграх, таких як: «Брейн-ринг», «Що? Де? Коли?, Спортивні хрестики-нулики 5 в ряд, «Факт чи вигадка» та ін. У 2015 та 2016 роках уже було проведено ігри для шкіл м. Тернополя. Під час підбиття підсумків проекту відзначено зацікавленість учнів до інтелектуальних ігор та мотивацію брати участь у наступних змаганнях.
Захід плануємо провести 7 жовтня 2018 року (неділя) на базі Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя в читальному залі Науково-технічної бібліотеки 2 корпус (3 поверх). Змагання є одноденним, триватимуть з 09:30 год. по 17:30 год. Участь у заході беруть команди з 5 учнів 7-11 класів та один супроводжуючий-дорослий. Враховуючи соціальну значущість проекту та актуальність для учнівської молоді, просимо Вас долучитись до проведення.
Контактна особа по проекту «Вундеркіндер»: член ГО «Центр комунікаційних студій» Назар Лис, тел. 068-621-98-97.

Немає коментарів: