Шукати в цьому блозі

четвер, 7 лютого 2019 р.

Українська академія лідерства

04 – 06 лютого 2019 року за ініціативи методистів ТКМЦ у закладах освіти міста Тернополя відбулася зустріч з студентами «Українська Академія Лідерства».  Учасниками зустрічі були учні 10-11 класів та члени міського учнівського парламенту «Наснага».
           






УКРАЇНСЬКА АКАДЕМІЯ ЛІДЕРСТВА – це програма особистісного та суспільного розвитку, головним елементом якої є 10-місячний формаційний курс для випускників середніх шкіл та студентів, що будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей.
Програма УКРАЇНСЬКОЇ АКАДЕМІЇ ЛІДЕРСТВА включає: поглиблене вивчення гуманітарних і прикладних наук, саморозвиток, дослідження зв’язку з Україною, гартування тіла, роботу в командах, мандрівки Україною та за кордон, допомогу спільноті.
Основною метою програми є виховання нового покоління українських лідерів – справжніх патріотів з глибоким розумінням власної ідентичності, відчуттям відповідальності перед великими прагненнями наших предків та чітким баченням майбутнього незалежної, демократичної України.


Детальна інформація тут: https://ual.ua/

Немає коментарів: