Шукати в цьому блозі

понеділок, 7 грудня 2020 р.

Хочемо знати Вашу думку

 

17 коментарів:

Michael сказав...

Розумію, що рішнння МОН, але все ж в чому сенс опитування постфактум?

Maria сказав...

В учнів які старанно вчаться забрали можливість проявити себе. Участь у олімпіадах одне з не багатьох, що добровільне в школі, хто не хотів просто не йшов

Inna сказав...

Олімпіади - не лише можливість проявити себе, але і неабиякий досвід у здачі іспитів, а також стимул для дітей працювати і знати більше.
Пандемію не перечекати - діти виростають. Тим більше, в Тернопільській області начебто не спостерігається суттєве погіршення епідситуації. Частину ж олімпіад 2-го туру успішно провели...

Maria сказав...

Не зрозуміло також чому саме під час олімпіад такий небезпечний Ковід-19, адже на олімпіаду приходить чоловік 100, з них в одному приміщенні чоловік 15. Тоді як в школу щоденно приходить 1000-1500 учнів і в класі буває по 30 -35 учнів

Володимир сказав...

Дякуємо за активність та коментарі.
А чому постфактум проводимо опитування, щоб зрозуміти настрої учнів та батьків, зробити висновки та розробити стратегію дій у такій ситуації наступного року.

Michael сказав...
Автор видалив цей коментар.
Michael сказав...

З інформатики вирішили провести олімпіаду в онлайн форматі - https://oi.in.ua/uoi-2021/ з 14.12.
Також уже іде юніорська олімпіада https://olymp.oi.in.ua/

В Києві з математики вирішили все ж провести олімпіаду, просто незалежно від МОН https://matholymp.com.ua/2020/12/09/reyestracziya-na-misku-olimpiadu-z-matematyky-pid-egidoyu-knu-im-shevchenka/
В Тернополі, щось таке планується?

I сказав...

Думаю, варто закінчити хоча б проведення II етапу,бо частину олімпіад провели, а частину ні, а це ж несправедливо. Якщо ж хвилюєтесь про велике скупчення людей і можливе поширення коронавірусу, то чому би не розсаджувати по 5 людей в аудиторії (з дотриманням маскового режиму, звісно)? Це один варіант - закінчити проведення ІІ етапу одразу після закінчення жорсткого карантину 8-25 січня, коли динаміка захворювання очікувано спаде. Діти, які справді хотіли взяти участь і старанно готувались, дуже розчарувались цією новиною, особливо - коли про скасування повідомили за день.
Будь ласка, візьміть мої пропозиції до уваги та закінчіть проведення ІІ етапу

D сказав...

Повністю підтримую коментар зверху. Вихід можна завжди знайти. Треба вже закінчити 2 етап олімпіад, якщо вже почали

. сказав...

Тільки хотіла так само написати, що вихід у проведення є. Діти старалися, готувались, хотіли показати хороші результати. Проведіть, будь ласка, вже всі олімпіади, бо дивно, що на частині олімпіад вірус не поширювався, а зараз раптом почав нести загрозу за умов дотримання всіх правил карантину в кабінетах під час олімпіад

D сказав...

Знаєте, олімпіада дуже важлива для 11 класів. Вони ходять вже тільки на те, що для них справді важливо, йдуть тільки за бажанням. Проведіть зараз хоча б для них. Це вже точно не таке велике число учасників і оргкомітету.

Unknown сказав...

Добрий день. Я - один із тих учнів, які активно брали участь у різних олімпіадах. Мені дуже прикро, що ІІ етап до кінця не провели, адже мої старання й праця стали нікому не потрібні. Зараз не настільки критична й небезпечна епідеміологічна ситуація (локдауну нема), щоб вдаватися до крайнощів і відмінити олімпіади. Тим більше, будучи учасником олімпіад і конкурсів, я побачив, що вони велись з дотриманням карантинного режиму. Навіть маски під час виконання завдань не можна було зняти.
Я надіюсь, що Ви врахуєте мій коментар і завершите проведення хоча б міського етапу.

Unknown сказав...

Хочеться висловити власну думку. Ця пандемія затягнеться надовго. Ми мусимо звинкути жити за новими правилами, де всі дотримуються карантинних правил. За цим умов олімпіади провести можна, тим більше, якщо частину олімпіад провели. Це видається досить дивним, коли на певних олімпіадах все було добре, а зараз з'явились загрози. Як бачимо, учні, батьки, вчителі закликають завершити хоча б ІІ етап, щоб учасники були в рівних умовах, бо частину провели, а частину ні. Хочеться також підтримати думку щодо олімпіади в 11 класах. Саме їм необхідно показати себе. Скажу, що вчителі йдуть назустріч учасникам і ставлять 12, а ця оцінка піде в атестат, який вплине на середній бал. Не позбавляйте випускників цього невеличкого бонусу.
Логічно буде завершити ІІ етап і, як бачимо, це підтримують усі. Закликаємо дослухатись!

Rost сказав...

Цікаво бачити як збільшується кількість коментарів. Я би доповнив щось, але все же написали. Тільки хочу висловити підтримку словам про те, що вихід завжди можна знайти і треба закінчити проведення якщо вже почали.
Проведіть цього року всі олімпіади, бо видно, що всі підтримують їх проведення

Володимир сказав...

Дякуємо за підтримку! Ми також були готові провести усі олімпіади ІІ етапу. Але відповідно до Положення про олімпіади ІІ етап проводиться за завданнями Тернопільського комунального обласного інституті післядипломної освіти, але вони дослухалися до рішення МОН України і вирішили не розробляти, не надсилати нам завдання.

I сказав...

І ми раді, що управління освіти і науки ТМР виступає за закінчення проведення ІІ етапу! Я думаю, що управлінню варто звернутися до ТОКІППО з проханням провести олімпіади, яке базується на думках учнів, батьків, вчителів, директорів шкіл і самого ж управління. Можливо, ТОКІППО все ж дослухається до прохання, адже це прохання цілої громадськості!

Michael сказав...

Та це зовсім не проблема розробити завдання незалежно, а те що МОН іх може не визнати не має значення якщо не буде наступних турів. Минулого року з математики провели неофіційний 4етап, МОН його не визнало, але це не завадило їм взяти участь у міжнародній олімпіаді. Те ж саме було з інформатики.
Так що розробіть завдання, проведіть 2 етап, а там як буде.