Шукати в цьому блозі

неділю, 17 листопада 2019 р.

Протокол трудове навчання 2019

2 коментарі:

Володимир сказав...

Доброго дня. Запеклим був розподіл місць цього року. До ранку ділили.Просто як бюджет Верховної Ради минулого скликання. І що найцікавіше, що знову призові місця в учнів шкіл, представники яких в оргкомітеті і жюрі.Скільки може не мінятися склад жюрі? Одні і ті ж особи багато років поспіль. Для чого такі олімпіади, коли все вирішують кілька людей, не зважаючи на старання учнів та працю їхніх вчителів?

Тетяна сказав...

Правильна думка п. Володимира. Браво. А членам журі ганьба! Пора їх мітлою гнати. Невже немає чесних викладачів профтехучилищ чи інших не зацікавлених осіб в цілому Тернополі? Пора би було це "болото" давно вичистити. Як можна будувати новк країну, коли корупція в найдрібніших деталях? Як пояснити дітям такі поняття як чесність і справедливість (ба більше, існування цих аспектів в РЕАЛЬНОМУ житті!), коли на власному досвіді доводиться дитячі розчарування обгрунтовувати пануючими і загальноприйнятими, на превеликий жаль, реаліями. Можна багато кричати про нову країну, необхідність змін та реформи,але для чого це все, якщо навіть дитячі олімпіади трактуються як спосіб заробити чи просунути "своїх"?
Шановний склад журі та інші представники освіти, пепеоцініть свої прняття, щоб по вашим поняттям не довелося жити наступним поколінням.