Шукати в цьому блозі

вівторок, 28 січня 2020 р.

Семінар-треніг для учителів польської мови


     Асоціація керівників закладів освіти «Відроджені гімназії України»,  за сприяння управління освіти Львівської міської ради, Львівського НМЦО,  Львівської міської Асоціації ВГУ запрошує Вас до участі у семінарі – тренінгу (стажуванні) з іншомовної освіти, який відбудеться 26 – 28  лютого 2020 року. На тему: «Сучасні інноваційні методики та використання інформаційних технологій при вивченні англійської, німецької, польської мов в закладах середньої освіти Львова» 
      У семінарі - тренінгу візьмуть участь директори, заступники директорів закладів середньої освіти зі всіх областей України, вчителі іноземних мов,  спеціалісти управлінь і департаментів освіти, методисти ОІППО, спеціалісти і методисти міських та районних відділів освіти і ОТГ.
     Реєстрація для участі у семінарі до 23 лютого  2020 року, на мою пошту, або по моїх телефонах. При реєстрації прошу вказувати, коли прибуваєте до Львова і де поселяєтесь. Реєстраційні внески за участь у Форумі – 200 грн (сертифікат, проспект ВГУ, відрядження Президента ВГУ ). Білети в оперний театр  та за участь у  вечорі «В колі друзів»,  оплачуються додатково. Вся необхідна для учасників семінару інформація у наступних листах Президента ВГУ.
+380675863484
+380990927129
E-mailt_rgu@i.ua

Немає коментарів: