Шукати в цьому блозі

середу, 18 травня 2022 р.

Фінал І міського наукового марафону «Step up»

17 травня 2022 року за сприяння Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка (Богдан Буяк), Управління освіти й науки Тернопільської міської ради (Ольга Похиляк), Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу (Галина Литвинюк), Лабораторія розвитку здібностей та лідерства дітей (Юлія Гнатюк, Володимир Сеньків, Галина Несмашна), Тернопільської загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів №4 (Наталія Левенець, Микола Федоруц), Медіастудії «INSIDE MEDIA» (Галина Кізілова, Володимир Регищук), Всесвітнього молодіжного руху YMCA (Маряна Пронкевич) відбувся фінальний етап І міського наукового марафону «Step up».

Метою форуму – сприяння зростанню інтересу учнівської молоді до науково-дослідної діяльності, надати можливість учасникам наукового марафону представити результати своїх досліджень у фаховому колі, розвинути навички публічних виступів і самопрезентації, отримати консультації та поради від авторитетних вчених.

У марафоні взяли участь понад 50 учні закладів загальної середньої освіти та студентів професійних училищ міста Тернополя.

Переможцями марафону стали:

Природнича секція – Ірина Римар (ТЗОШ № 24), керівник - Марія Бучак.

Суспільно-гуманітарна секція – Юлія Савка (ТСШ № 3), керівник - Марія Шимчишин.

Економічно-правова секція – Іван Любович (ТЗОШ № 19), керівник - Олександра Ухач.

Математично-комп’ютерна секція – Денис Солтик (ТЗОШ № 23), керівник - Марія Возна.

Мистецька секція – Софія Ангелюк (ТЗОШ № 4), керівник – Галина Кізілова.

Психолого-педагогічна секція -  Анастасія Сеник (ДПТНЗ «ТВПУ сфери послуг та туризму»), керівник – Галина Балан.

Комунікативно-лідерська секція -  Валерія Семенець (ТЗОШ № 4), керівник – Ольга Висоцька.

 Велика вдячність науковцям та членам журі Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка та Тернопільського кооперативного фахового коледжу.

         Усі наукові роботи наших учасників, дипломи та сертифікати керівникам розміщені на сайті Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу в розділі Лабораторія розвитку дитина та лідерських здібностей за посиланням: https://tkmco.org/lianod

Протоколи марафону: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1AtAuw5y4KCJxSE7VYAORDZ8VCRxguN6YG_oai6bwqd4/edit?usp=sharing

https://www.facebook.com/100079765238408/videos/481326203777297 

2 коментарі:

Unknown сказав...

Добрий день. Я вкрай незадоволений проведенням даного конкурсу. У плані конкурсу було живе представлення презентацій, культури мовлення тощо. Ні цього, ні іншої альтернативи не було, тому про повне оцінення можна забути. У всіх змаганнях ставиться хоча би планка ТОП-3. Як мені й деяким іншим учасникам сприймати те, що не вистачило 1-2 балів до перемоги і ми могли б отримати хоча б якесь визнання у вигляді призерів ІІ-ІІІ місць? Хотів би зауважити, що це є особливо несправедливим після практично ідентичного конкурсу "STEM-проєкт", де кількість учасників була набагато меншою і де всім було "роздано" призові місця. На жаль, цим конкурсом ви багатьох знеохотили приймати участь в міських змаганнях.

Володимир сказав...

Доброго дня! дякуємо, за корисний коментар, ми надалі врахуємо Ваші пропозиції щодо кількості місць. А щодо ЖИВОГО представлення презентацій, про що було заявлено в Положенні про марафон, ми не могли цього зробити у зв"язку із військовим станом у країні.