Шукати в цьому блозі

середу, 7 грудня 2022 р.

VІ альтернативно-інклюзивна олімпіада для дітей з особливими освітніми потребами «Ми - чемпіони»

Безпечний простір, який задовольняє потреби дітей бути здоровими, відчувати себе безпечно, захищено від будь-яких проявів жорстокого поводження, нехтування з боку дорослих є пріорітетом Тернопільської громади сьогодні. Комфортне, емоційно підтримуюче, стимулююче середовище забезпечує кожній дитині інтерес до пізнання, сприяє навчанню, співпраці й особистому розвитку.

06 грудня 2022 року  за підтримки Тернопільської міської ради, управління освіти і науки, Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу, комунальної установою «Інклюзивно-ресурсний центр № 1» Тернопільської міської ради, Лабораторії розвитку здібностей та розвитку дітей була проведена VІ альтернативно-інклюзивна олімпіада для дітей з особливими освітніми потребами «Ми - чемпіони» (заснована к.ф.н. Миколою Николиним).

Метою олімпіади є впровадження інклюзивних цінностей у практику та привернення уваги до дітей з особливими освітніми потребами, захисту їх гідності, прав та благополуччя.

Всі дітки отримали, дипломи, грошові сертифікати та світловідбиваючі жилети у подарунок. 

 

Немає коментарів: