Шукати в цьому блозі

неділя, 24 листопада 2019 р.

Протокол історія 2019


5 коментарів:

Michael сказав...

Після олімпіади з географії в тій же 27 школі я писав вам, щоб ви краще контролювали проведення олімпіади, а то черга в туалеті просто шукає відповіді в інтернеті.
Ви вирішили боротись з цим виключивши в туалеті світло?
Якщо так, то це не дуже допомогло.
Але на історії крім цього були і цікавіші моменти - дівчина на першій парті сиділа з телефном і вайбером на екрані, а вчителька розмовляючи з нею вдавала, що не бачить цього.
А потім навпроти 1-го місця бачити її прізвище.
Напевне за винахідливість ...

Борець за справедливість сказав...

Нащо взагалі створювати такі Олімпіади, якщо все уже давно вирішено. Учениця члену журі зайняла 1 місце нічого дивного

Володимир сказав...

Доброго дня! Чому Ви зараз пишете, а не звернули увагу це під час олімпіади, чи не звернулися до голови оргкомітету чи голови журі, щоб вони на місці все вирішили. Будьте сміливіші не тільки в коментарях!

Michael сказав...

1. Володимир, не переносьте свою відповідальність на інших.
На рахунок проблеми з безконтрольним використаннюм мобільних і обговоренням в туалеті писав після олімпіади з географїї. Якби ви хоч трохи хотіли це присікти могли б цього разу запросто хоч поставити когось там.
2. На рахунок звернень під час олімпіади. На хімії у 8 класі дівчина попалась на списуванні з телефону, в неї просто його забрали, після того вона ж попалась на списуванні з шрори, забрали її - вона попалась на списуванні з руки - її просто пересадили на першу парту. То який сенс скаржитись під час олімпіади? З порушниці яка тричі попалась не зняли навіть бала! А зніми хоча б 1 бал 3 місця вона б не зайняла. Поцікавтись краще у вчителів у 8 класі з хімії чому так?
3. На пахунок членів журі діти або учні, яких беруть участь у олімпіаді - вам самим не здається, що тут конфлікт інтересів?
По вашому батько чи мати не впізнає почерк чвоєї дитини?

Michaell сказав...
Автор видалив цей коментар.